Bajnokok Ligája

Gólnélküli remi Madridban - nem bírt egymással az Atleti' és a Chelsea

Gólnélküli döntetlen született a spanyol Atlético Madrid és az angol Chelsea elődöntőjének első felvonásán a labdarúgó Bajnokok Ligájában.

2014.04.22 22:50MTI
Fotó: freedigitalphotos.net/Sira Anamwong

BL, elődöntő, 1. mérkőzés: Atlético Madrid (spanyol)-Chelsea (angol) 0-0

A vendégek eleve tartalékosan érkeztek, hiányzott többek között Samuel Eto'o és Eden Hazard, ráadásul negyedóra elteltével elveszítették első számú kapusukat, Petr Cechet is, aki egy szöglet követően, felugrás után rosszul esett, és le kellett cserélni. Helyére Mark Schwarzer állt be.

Többet kezdeményezett az Atlético, de jól védekezett a rivális, és nagyobb gólhelyzet nélkül telt el az első félidő. A folytatásban a Chelsea inkább az időhúzásra törekedett, majd az utolsó húsz percre elveszítette másik alapemberét, John Terryt is, ugyancsak sérülés miatt. Sok volt a kakaskodás, lökdösődés, folyamatos játék alig alakult ki. Az utolsó negyedórában szorongatott a spanyol együttes, ám nem tudott eredményes lenni. A visszavágót jövő szerdán rendezik.

Szerdán játsszák: Real Madrid (spanyol)-Bayern München (német) 20.45

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.