Everton bosszúság

Mirallas kihagyja a szezon hátralévő részét

Sérülés miatt nem játszhat az utolsó három bajnoki mérkőzésen Kevin Mirallas, az angol labdarúgó Premier League-ben ötödik Everton belga válogatott csatára.

2014.04.22 21:44MTI
Fotó: freedigitalphotos.net/khunaspix

A 26 éves támadó az együttes második gólját szerezte a Manchester United vasárnapi 2-0-s legyőzésekor, de a találkozó végén sántikálva hagyta el a Goodison Park gyepét. Roberto Martinez vezetőedző az Everton holnapján kedden közölte, hogy Mirallasnak kisebb ágyéksérülése van, ami miatt három hétig nem léphet pályára.

Ez azt jelenti, hogy a csatár nem játszhat majd a csapat utolsó három bajnokiján, a Southampton, a Manchester City és a Hull City ellen. Az Everton jelenleg 69 ponttal az ötödik helyen áll, s csupán egy ponttal marad el a negyedik, még Bajnokok Ligája-indulást érő pozícióban állomásozó Arsenaltól.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.