"Eljött a váltás ideje"

Menesztették a New York Knicks edzőjét

Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) rájátszásáról lemaradt New York Knicks elöljárói menesztették Mike Woodson vezetőedzőt.

2014.04.21 17:21MTI
freedigitalphotos.net/sippakorn

A csapat márciusban kinevezett elnöke, a legendás Phil Jackson hétfőn közleményt adott ki, melyben jelezte, tiszteli mindazt, amit Woodson és stábja elért a Knicksnél, és nem gondolja, hogy csak a tréner felelőssége a mostani szezonban mutatott gyengébb játék, ám eljött a váltás ideje.

Woodson a 2011/12-es szezon elejétől segédedzőként dolgozott a New York-i együttesnél, majd 2012 márciusában nevezték ki vezetőedzőnek.

A 2012/2013-as szezonban a Knicks 54 győzelemmel és 28 vereséggel zárta az alapszakaszt, s második lett a Keleti főcsoportban, a rájátszásban pedig a főcsoport-elődöntőig jutott.

A mostani kiírásban ugyanakkor gyengén játszott a gárda (37 győzelem/45 vereség), és végül nem jutott be a rájátszásba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.