Bajnokok Ligája

Ronaldo már edzett, Bale betegeskedik

Cristiano Ronaldo hétfőn már teljes értékű munkát végzett, így vélhetően játszani fog a Real Madrid szerdai, Bayern München elleni labdarúgó Bajnokok Ligája-elődöntős mérkőzésén.

2014.04.21 17:06MTI
freedigitalphotos.net/pixtawan

A portugál futballista csapata legutóbbi négy mérkőzését kihagyta, így sem a Borussia Dortmund elleni BL-negyeddöntő második találkozóján, sem az FC Barcelonával játszott - 2-1-re megnyert - Király Kupa-döntőn nem szerepelt. A királyi gárda hétfőn honlapján jelentette be, hogy a BL mostani kiírásának góllövőlistáját 14 találattal vezető támadó minden feladatot végigcsinált társaival.

A Real másik sztárja, a Király Kupát eldöntő Gareth Bale ugyanakkor nem tréningezett, mert megfázással bajlódik. Az együttes azt nem közölte, hogy a walesi szélsőnek mennyi esélye van játszani szerdán. A madridiak hazai pályán vívják az elődöntő első mérkőzését, a visszavágót pedig jövő kedden rendezik Münchenben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.