Legkésőbb a szezon végén feláll a kispadról

Moyes-t hamarosan menesztik a Manchester Unitedtől

Az MU címvédőként jelenleg csak a hetedik helyen áll a Premier League-ben, és 19 év után először nem kvalifikálja magát a Bajnokok Ligájába.

2014.04.21 16:56MTI
Forrás: YouTube

Egybehangzó brit médiaértesülések szerint hamarosan menesztik David Moyes vezetőedzőt a Manchester United labdarúgócsapatától.

A szigetországban több újság is azt írta hétfőn, hogy a szakembert legkésőbb a szezon végén felállítják a kispadról.

A Sun pedig egyenesen azt állítja, hogy Moyes már a hétvégi, Norwich elleni hazai bajnokin sem lesz a posztján. A klub egyelőre nem reagált a hírekre. Moyes tavaly nyáron vette át a csapat irányítását a visszavonult sikertrénertől, Sir Alex Fergusontól.

Az MU címvédőként jelenleg csak a hetedik helyen áll a Premier League-ben, és 19 év után először nem kvalifikálja magát a Bajnokok Ligájába.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.