Primera División

Sevilla: 10-ből 9, Barca: 4-ből 1... Videók!

A Bajnokok Ligája-indulást érő negyedik helyért harcoló andalúz gárda fantasztikus formában van, hiszen legutóbbi tíz találkozójából kilencet megnyert.

2014.04.21 09:45MTI
Forrás: youtube.com

A Sevilla hazai pályán 4-0-ra nyert a Granada ellen a spanyol labdarúgó-bajnokság 34. fordulójának harmadik vasárnapi mérkőzésén. A Bajnokok Ligája-indulást érő negyedik helyért harcoló andalúz gárda fantasztikus formában van, hiszen legutóbbi tíz találkozójából kilencet megnyert.

A címvédő FC Barcelona hazai környezetben, hátrányból fordítva 2-1-re győzött végül az Athletic Bilbao ellen a 34. forduló negyedik vasárnapi mérkőzésén.

Primera División, 34. forduló:
Sevilla-Granada 4-0 (1-0)
FC Barcelona-Athletic Bilbao 2-1 (0-0)

korábban:
Rayo Vallecano-Real Betis 3-1 (2-0)
Almería-Celta Vigo 2-4 (1-1)

szombaton játszották:
Real Sociedad-Espanyol 2-1 (1-1)
Osasuna-Valencia 1-1 (1-0)
Levante-Getafe 0-0

pénteken játszották:
Atlético Madrid-Elche 2-0 (0-0)
Málaga-Villarreal 22.00

május 7-én:
Valladolid-Real Madrid 20.00

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.