Bayern-Real csúcsrangadó miatt

Neuer felépül a Real Madrid ellen BL-elődöntőre

Várhatóan felépül Manuel Neuer, a címvédő Bayern München labdarúgócsapatának kapusa a Real Madrid elleni Bajnokok Ligája-elődöntő jövő szerdai első mérkőzésére.

2014.04.17 21:25MTI
Fotó: freedigitalphotos.net/khunaspix

A német válogatott első számú kapusának vádlija múlt szombaton, a Borussia Dortmund elleni 3-0-ra elveszített bajnokin sérült meg. "Jól vagyok, és úgy érzem, tudok majd játszani szerdán" - mondta csütörtökön Neuer.

A Bayern szerdán bejutott a Német Kupa döntőjébe, miután 5-1-re legyőzte a másodosztályú Kaiserslauternt, a kapuban Neuer, illetve a második számú hálóőr, Tom Starke sérülése miatt Lukas Raeder állt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.