Jönnek a gondok

Neymar és Jordi Alba bajnoki idénye is véget ért

Tovább súlyosbodnak a gondok a spanyol bajnokságban címvédő FC Barcelona labdarúgócsapatánál.

2014.04.17 20:51MTI
freedigitalphotos.net/pixtawan

A Real Madriddal szemben szerda este elbukott Király Kupa-döntőn megsérült ugyanis Neymar és Jordi Alba is, minden bizonnyal mindkettőjük számára véget ért a bajnoki idény.

A brazil sztárnak a bal lábfeje zúzódott, a spanyol válogatott balhátvédjének pedig meghúzódott a jobb lába. Mindkét futballista várhatóan csak egy hónap múlva végezhet újra teljes értékű munkát, így szinte biztos, hogy a Primera División hátralevő öt fordulójában már nem léphetnek pályára.

A Barcelona vasárnap az Athletic Bilbao otthonában játszik, és az eltiltott Sergio Busquets játékára szintén nem számíthat Gerardo Martino vezetőedző.

A katalánok a harmadik helyen állnak a bajnokságban, hátrányuk egy pont a Real Madriddal és négy a listavezető Atlético Madriddal szemben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.