2000 óa minden Grand Slam tornán ott volt

Federer kihagyja a Roland Garrost, ha akkor születik gyermeke

A korábbi világelső teniszező, Roger Federer a feleségével szeretne lenni, amikor megszületik harmadik gyermekük, ezért akár a Roland Garrost is kihagyhatja idén.

2014.04.16 20:05MTI
Forrás: Wikipedia

Federer szerdán a monte-carlói salakpályás tenisztornán aratott második fordulós sikere után nyilatkozott az újságíróknak, s jelezte, hogy továbbra sem tudja, pontosan mikor születik meg gyermeke. Hozzátette, feleségével remélik, hogy nem a május 25-én kezdődő francia nyílt bajnokság alatt jön világra a pici, ám ha mégis, akkor nem fog számára problémát jelenteni, hogy visszalépjen.

A svájci sztárjátékos, aki 2000 óta egyetlen Grand Slam-tornáról sem hiányzott, a 2,89 millió euró (887 millió forint) összdíjazású monte-carlói salakpályás verseny második fordulójában mindössze 51 perc alatt győzte le a cseh Radek Stepaneket, s bejutott a nyolcaddöntőbe.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.