Laportát is visszasírja

Cruyff visszacsábítaná Guardiolát a Barcához

"Itt olyan emberek döntenek, akiknek fogalmuk sincs a futballról. Nem a tréner irányít, hanem azok, akik hasznot akarnak húzni a csapatból". Ismerős valahonnan?

2014.04.16 13:13MTI
Forrás: youtube.com

Legszívesebben ismét Josep Guardiolát látná az FC Barcelona kispadján Johan Cruyff, a katalán klub korábbi labdarúgója és vezetőedzője.

"Itt olyan emberek döntenek, akiknek fogalmuk sincs a futballról. Nem a tréner irányít, hanem azok, akik hasznot akarnak húzni a csapatból" - nyilatkozta az El Mundo című spanyol napilap szerdai számában a hollandok világbajnoki ezüstérmese.

A 66 éves Cruyff szerint a korábbi elnök, Joan Laporta idejében másként működtek a dolgok:

"Ha visszatér, javasolni fogom neki Pep visszahívását, és mivel okos ember, meg is tenné" - tette hozzá.

A Barcelona kispadján tavaly nyár óta az argentin Gerardo Martino ül, akinek a vezetésével az együttes kiesett a negyeddöntőben a Bajnokok Ligájából, a spanyol bajnokságban pedig csak a harmadik helyen áll, négy ponttal lemaradva az éllovas Atlético Madrid mögött.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.