Szép teljesítmény

32 magyar érem a zen ku kan kempós vb-n

Jelentős sikerrel, 32 megszerzett éremmel zárta szereplését a magyar zen bu kan kempós csapat a portugáliai harcművészeti és küzdősport világbajnokságon.

2014.04.16 12:37MTI
freedigitalphotos.net/hin255

A honi szövetség szerdai beszámolója szerint a múlt hét végi vb-n - rekordot jelentő módon - 70 ország több mint 4000 versenyzője indult. A Magyar Zen Bu Kan Kempo Sportági Szövetség 20 sportolója remekelt a technikai és küzdelmi számokban egyaránt, s mint az egyik legeredményesebb résztvevő, az együttes minden tagja szerzett legalább egy világbajnoki medált.

Az érmek közül 22 arany, emellett három ezüst és hét bronz került még a gyűjteménybe. A világversenyt negyedik alkalommal rendezték meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.