Jégkorong divízió I-es vb

Már edzett Szöulban a magyar jégkorong-válogatott

Már edzett Szöulban - igaz nem a vasárnap kezdődő divízió I/A-világbajnokság helyszínén - a magyar jégkorong-válogatott.

2014.04.16 09:54MTI
freedigitalphotos.net/hin255

A magyar szövetség tájékoztatása szerint a csapat a dél-koreai főváros déli részén fekvő Ajangban tréningezett jégen közel két órát, míg a vb-nek otthont adó, Szöul észak-nyugati részében található gojangi arénában először majd szombaton lehet jégre menni. Két játékos szereplése még mindig kérdéses.

A Löwen Frankfurtban légiós Vas Márton csütörtökön vagy szombaton játssza szezonbeli utolsó klubmérkőzését - utóbbi esetben nem érne át a vb nyitómeccsére, amelyet a házigazda Koreai Köztársaság ellen vív a válogatott vasárnap.

Nagy Gergő amerikai klubja, a Quad City Mallards a rájátszásban 3-3-ra áll, és ha a közép-európai idő szerint csütörtöki hajnali meccsen nyer, akkor a csatár nem lehet ott a vb-n. Ha a Quad City kikap, akkor Nagy elutazhat a vb-re.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.