Futballszigor

Kizárás? - a Barca sorsára juthat a PSG és a Manchester City

A két sztárklub megsértette az UEFA pénzügyi fair play szabályzatát, ennek következtében az is elképzelhető, hogy mindkét egyesületet kizárják az átigazolásokból, vagy súlyos pénzbírságot kapnak.

2014.04.15 21:02MTI
Fotó: freedigitalphotos.net/Sira Anamwong

Brit sajtóértesülések szerint az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) súlyos büntetést szabhat ki többet között az angol Manchester Cityre, illetve a francia Paris Saint-Germainre. A Telegraph című napilap honlapján olvasható cikk szerint a két sztárklub megsértette az UEFA pénzügyi fair play szabályzatát, ennek következtében az is elképzelhető, hogy mindkét egyesületet kizárják az átigazolásokból, vagy súlyos pénzbírságot kapnak.

A lap beszámolója szerint az UEFA illetékes bizottsága kedden vagy szerdán hozhat döntést az ügyben, amelyben csaknem 20 klub érintett. Az UEFA pénzügyi fair play szabályzatának az a lényege, hogy az egyesületek ne költsenek többet a bevételüknél.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.