Bundesliga

Átgázolt a Dortmund Guardiola leeresztett Bayernjén

A Bayern 26 veretlenül megvívott hazai mérkőzés után kapott ki újra. Legutóbb a Leverkusen vitte el a három pontot az Allianz Arenából. Videón a lényeg!

2014.04.13 09:48MTI
Forrás: youtube.com

A második helyen álló Borussia Dortmund 3-0-ra győzött a már bajnok Bayern München vendégeként a német labdarúgó Bundesliga 30. fordulójának szombati csúcsrangadóján.

A sárga-feketék az első félidőben Henrih Mhitarjan góljával szereztek vezetést, a fordulást követően pedig egy nagyszerű kontra végén Marco Reus talált kapuba. A kegyelemdöfést az előretörő védő, Jonas Hofmann adta meg.

A bajorok legutóbbi három bajnoki mérkőzésüket nem tudták megnyerni, és sorozatban a második vereségüket szenvedték el.

A Bayern München 26 veretlenül megvívott hazai mérkőzés után kapott ki újra saját közönsége előtt. Legutóbb 2012. október 28-án a Bayer Leverkusen vitte el a három pontot az Allianz Arenából.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.