Blanc mással van elfoglalva

Később dönt a szerződéshosszabbításról a PSG vezetőedzője

Csak a jövő heti Ligakupa-döntőt követően dönt arról Laurent Blanc, a francia labdarúgó-bajnokságban szereplő Paris Saint-Germain vezetőedzője, hogy elfogadja-e klubja szerződéshosszabbításról szóló ajánlatát.

2014.04.13 07:30MTI
freedigitalphotos.net/Naypong

"Várnék még tíz napot, hiszen most sokkal fontosabb dolgokat kell elintéznünk" - nyilatkozott a játékosként világ- és Európa-bajnok szakember.

A PSG öt fordulóval a Ligue 1 vége előtt most vasárnap megvédheti bajnoki címét, ha idegenben legyőzi az Olympique Lyont, a Monaco pedig kikap. A fővárosiak jövő szombaton szintén a Lyonnal vívják a Ligakupa döntőjét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.