Bajnokok Ligája

Ibrahimovic egy hónapig nem játszhat

Biztossá vált, hogy sérülés miatt nem játszhat a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének jövő keddi visszavágóján Zlatan Ibrahimovic, a Paris Saint-Germain svéd futballistája.

2014.04.03 18:55MTI

"Nem játszik majd a Chelsea ellen. Lehetetlen" - jelentette ki csütörtök délután Nasszer al-Helaifi, a párizsiak klubelnöke.

A sportvezető hozzátette, várják a vizsgálatok eredményeit, de úgy gondolja, legalább négyhetes kihagyás vár a csatárra.

A BL mostani kiírásában tíz gólnál járó Ibrahimovic combja a szerda esti első találkozón sérült meg, emiatt a 68. percben le kellett cserélni. A találkozót a PSG nyerte 3-1-re.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.