Irány a Premier League!

Van Gaal angol bajnoki címre hajt a vb után

Louis van Gaal, a holland labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a nyári brazíliai világbajnokságot követően az angol Premier League egyik csapatát venné át, és bajnoki címet szeretne nyerni.

2014.03.19 11:40MTI
freedigitalphotos.net

"A Premier League egyik topcsapatát szeretném irányítani, és a negyedik országban is bajnokságot akarok nyerni" - nyilatkozta a 62 éves tréner, aki hazájában az Ajax Amsterdammal és az AZ Alkmaarral, Spanyolországban az FC Barcelonával, Németországban pedig a Bayern Münchennel ünnepelhetett bajnoki címet.

Van Gaal hozzátette: amennyiben nem sikerül a Premier League-be szerződnie, akkor visszavonul és feleségével Portugáliába költözik. A vb után a holland válogatott éléről távozó trénerrel kapcsolatban az elmúlt hetekben olyan hírek jelentek meg, miszerint a Tottenham Hotspur és a Manchester United is szívesen látná a kispadon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.