A kadett vívók Európa-bajnokságán

Ezüstérmes a női tőrcsapat

A lengyelekkel már nem bírt a női csapat, de így is szép eredményt tudhat magáénak.

2014.02.27 17:05MTI
Képünk illusztráció

A hazai szövetség honlapjának beszámolója szerint a Kálmán Eszter, Kondricz Kata, Pásztor Flóra, Tóth Janka összeállítású együttes a dánok elleni 45-17-tel melegített be, majd az oroszokat és a franciákat is fölényesen, 45-28-ra győzte le. A döntőben - Kálmán, Pásztor, Tóth összeállításban - a lengyelekkel vívott az együttes, mely hamar komoly hátrányba került, s végül 45-32-es vereséget szenvedett.

Korábban négy érmet szereztek a magyarok a 18 év alattiak között: az egyéni versenyek során kardban győzött Záhonyi Petra, párbajtőrben pedig második lett Siklósi Gergely, majd a csapatküzdelmek első napján, szerdán bronzérmet nyert a férfi párbajtőr- és a női kardválogatott.

Péntektől az idősebb korosztály képviselői lépnek pástra Izraelben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.