Apró lépésekkel

Schumacher túl az életveszélyen!

Információk szerint Michael Schumacher túl van az életveszélyen. A német világbajnok ugyan továbbra is kómában van, de orvosai szerint nincs már életveszélyben.

2014.01.06 22:03ma.hu / MTI
Fotó: MTI

A német Bild információi szerint Schumacher orvosai most először biztosak abban, hogy a síbalesetet szenvedő egykori Forma-1-es pilóta már nincs életveszélyben. Sabine Kehm, Schumacher menedzsere az értesülést megerősítette.

Az ex-pilótát, akinek pénteken volt a 45. születésnapja, több mint egy hete mesterséges kómában tartják, állapota életveszélyes volt, amikor kórházba szállították.

Már kétszer megoperálták Méribelnél történt balesete óta, a második beavatkozás során egy vérömlenyt távolítottak el agya bal feléről. A baleset pontos körülményeiről szerdán várható további információ, amelyről a vizsgálatot vezető ügyészség sajtótájékoztatón számol majd be. Pénteken derült ki, hogy Schumacher a bukósisakján fejkamerát viselt, s ezt a család átadta a hatóság embereinek. Azt még nem lehet tudni, hogy a kamera rögzítette-e az esést, s ha igen, a felvétel használható minőségű-e.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.