Spanyol foci

Bombameglepetés Valenciában

Nem sikerült sorozatban harmadik mérkőzését megnyernie a Real Sociedadnak, amely két góllal vezetett a Valladolid otthonában, végül azonban meg kellett elégednie a döntetlennel.

2013.10.30 22:50MTI

Óriási meglepetésre a Valencia hazai környezetben 2-1-es vereséget szenvedett a találkozó előtt még nyeretlen, sereghajtó Almería együttesétől a spanyol labdarúgó-bajnokság 11. fordulójának szerdai játéknapján. Nem sikerült sorozatban harmadik mérkőzését megnyernie a Real Sociedadnak, amely két góllal vezetett a Valladolid otthonában, végül azonban meg kellett elégednie a döntetlennel.

Primera Divisón, 11. forduló: Valencia-Almería 1-2 (1-0) Valladolid-Real Sociedad 2-2 (0-1)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.