Holland labdarúgó-bajnokság

Németh Krisztián góljával nyert a házigazda

A házigazda Roda JC csapata Németh Krisztián góljával 2-1-re nyert a PSV Eindhoven ellen a holland labdarúgó-bajnokság 11. fordulójának vasárnapi játéknapján.

2013.10.27 17:47MTI

A vi.nl holland internetes szaklap szerint a vendégek már az első félidő kilencedik percében vezetést szereztek, majd a hazaiak a második félidő közepén egyenlítettek. A Roda kisvártatva emberelőnybe került, s ezt kihasználva a kezdőként pályára lépő Németh Krisztián a 85. percben megszerezte a győztes gólt.

A magyar válogatott csatára - akit a 89. percben lecseréltek - szezonbeli 11. bajnoki mérkőzésén hatodik alkalommal volt eredményes.

A vasárnap délutáni találkozó hajrájában az Eindhoven lengyel válogatott kapusa, Przemyslaw Tyton nekiszaladt a kapufának, ezért hosszú percekig ápolni kellett, végül nyakmerevítőt kapott, és mentőautóval kórházba szállították, s helyette egy mezőnyjátékos állt a kapuba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.