Se Facebook, se twitter

Vb-2014 - Tilos a netezés az olasz válogatott tagjainak

Nem használhatják az internetes közösségi oldalakat a jövő évi, brazíliai világbajnokság ideje alatt az olasz labdarúgó-válogatott tagjai.

2013.10.15 18:45MTI
Bemelegít az Azzurri - csak a foci!

"A torna ideje alatt rendkívül szigorú belső szabályozás lesz érvényben" - mondta kedden Cesare Prandelli szövetségi kapitány, hozzátéve: elképzelhető, hogy a twitterezésre és facebookozásra vonatkozó tiltást már korábban életbe lépteti.

A szakember azután jutott erre az elhatározásra, hogy az AC Milan csatára, Mario Balotelli a hétvégén a Twitteren olyan bejegyzést tett, amely sokakban ellenérzést váltott ki. A 23 éves támadó rövid üzenetében elhatárolódott a Gazzetta dello Sport által javasoltaktól, amely szerint ő lehetne a maffiaellenes harc egyik szimbóluma Olaszországban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.