Légiósors

Újabb magyar válogatott labdarúgó igazolt Oroszországba

A magyar válogatott Pintér Ádám az orosz élvonalban utolsó Tom Tomszk labdarúgócsapatához igazolt. Pintér számára az a legfontosabb, hogy rendszeresen pályára léphessen.

2013.09.02 23:29MTI
http://www.freedigitalphotos.net

A középpályást képviselő menedzseriroda hétfői tájékoztatása szerint Pintér egy évre kötelezte el magát új együtteséhez, amely hét forduló után pont nélkül utolsó a bajnokságban.

"Olyan egyesületet kerestünk, amelyiknek a segítségére lehetek, amelyik valóban számít a játékomra. Nekem az a legfontosabb, hogy folyamatosan a pályán legyek" - mondta Pintér, aki azért döntött zaragozai szerződésének felbontása mellett, mert korábbi gárdája kiesett az élvonalból és egyébként sem kapott annyi játéklehetőséget, amennyit szeretett volna.

Pintér a tervek szerint szeptember 16-án az Anzsi ellen mutatkozhat be a szibériai Tom Tomszk színeiben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.