Revansot vett

Pars az év legjobb dobásával nyert

Az olimpiai bajnok és világbajnoki ezüstérmes Pars Krisztián a világ idei legjobb eredményével, 82,40 méterrel, a vb-győztes lengyel Pawel Fajdeket nagy csatában megelőzve győzött a szlovákiai Dubnicában rendezett szerdai atlétikai versenyen.

2013.08.21 21:51MTI
MTI

A nemzetközi szövetség kalapácsvető sorozatába tartozó viadalon az olimpiai aranyérmes Pars és Fajdek egészen kiváló versenyt vívott egymással. A magyar szövetség honlapja szerint a szombathelyi dobó elsőre 80,94, majd másodikra 80,73 métert ért el. A harmadik sorozatban Pars hiába javított 81,54 méterre, Fajdek 82,27-íg repítette a szert. Az utolsó, negyedik kísérletre aztán Pars Krisztián 82,40-es dobást mutatott be, s mivel lengyel riválisa érvénytelent dobott, a magyar klasszis nyerte a viadalt.

A múlt heti moszkvai világbajnokságon Fajdek 81,97 méterrel győzött, míg Pars Krisztián 80,30-cal lett ezüstérmes.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.