Jól szerepelt a kalapácsvető

Atlétikai vb - Orbán Éva döntős!

Orbán Éva bejutott a női kalapácsvetés döntőjébe a szerdai selejtezőből a Moszkvában zajló atlétikai világbajnokságon.

2013.08.14 10:14MTI
Fotó: MTI

A 28 esztendős magyar dobónak - a vb honlapja szerint - első kísérlete sikertelen volt, második próbálkozásra 69,45 métert dobott, majd harmadszorra 70,62 méterig jutott.

Bár nem érte el a 73 méteres selejtező szintet, csoportjában negyedikként, összesítésben pedig a 11. helyen végzett, így bejutott a 12 fős fináléba.

"Jó formában éreztem magam, szinte biztosra mentem, tudtam, hogy a második dobás már jó lesz" - nyilatkozott az első csoport küzdelmeit követően az Eurosporton, hozzátéve, hogy kora délelőtt ekkorát még sose dobott. A női kalapácsvetők döntőjét pénteken - magyar idő szerint - 17.00 órakor rendezik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.