100 méter gáton

Atlétikai vb: Baji nem jutott döntőbe

Baji Balázs nem jutott döntőbe 110 m gáton a moszkvai szabadtéri atlétikai világbajnokságon.

2013.08.12 17:36MTI

A tavalyi Eb-n szintén elődöntős, az idei fedett kontinensbajnokságon pedig 60 m gáton negyedik futó az előfutamban 13.36 mp-es egyéni csúcsot futott, az elődöntőben azonban nem tudta megismételni ezt a teljesítményt. A kilences pályára került, azonos futamban az olimpiai bajnok Aries Merritt-tel és a szintén amerikai, címvédő Jason Richardsonnal.

A rajtot jól kapta el Baji, aki féltávnál is tartotta magát - vetélytársai közül ketten is megsérültek, s leálltak -, végül 13.49 másodperccel ötödikként dobta be magát a célba. A két futamból az első három helyezettek mellett a két legjobb időt elért gátas jutott tovább, Baji összesítésben a 12. lett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.