Ismét remekelt

Hosszú ezúttal 400 méter vegyesen úszott világcsúcsot

Hosszú Katinka vasárnap már a második világcsúcsát úszta, a magyar versenyző a rövidpályás Világkupa-sorozat berlini második fordulójának döntőjében 400 méter vegyesen döntött rekordot.

2013.08.11 17:45MTI

A viadal honlapjának beszámolója szerint a barcelonai vizes vb-ről két arany- (100 m és 200 m vegyes), és egy bronzéremmel (200 m pillangó) hazatért Hosszú - aki délelőtt 100 vegyesen javította tovább saját világcsúcsát - 4:20.85 perces idővel csapott célba két honfitársa, Jakabos Zsuzsanna és Verrasztó Evelyn előtt. 

Hosszú az amerikai Julia Smith 2009. december 18-án felállított rekordját (4:21.04) adta át a múltnak. A 24 esztendős Hosszú ezt követően a 100 vegyes döntőjében is érdekelt volt, és ott is diadalmaskodott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.