Nincs megállás!

Hosszú Katinka újabb világcsúccsal nyert!

A friss világbajnok Hosszú Katinka a délelőtti világcsúcsát megjavítva győzött szerdán 200 méteres vegyesúszásban a rövidpályás Világkupa-sorozat eindhoveni állomásán.

2013.08.07 19:39MTI
MTI

A vasárnap zárult barcelonai világbajnokság kétszeres aranyérmese ráadásul több mint egy másodpercet javított délelőtti eredményén (2:04.39 perc), s végül 2:03.20 perces teljesítménnyel diadalmaskodott.

A Vasas SC klasszis versenyzőjének fölényét jól mutatja, hogy több mint három másodperccel előzte meg a második ausztrál Emily Seebohmot. Ugyanebben a számban Jakabos Zsuzsanna 2:06.29-cel harmadik, míg Verrasztó Evelyn 2:07.72-vel negyedik lett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.