"Sosem leszel egyedül"

Utolsó erejével sétált végig a pálya szélén a haldokló szurkoló - VIDEÓ!

Régi hagyomány a Feyenoord focicsapat szurkolói körében, hogy tömegesen vonulnak ki a szezon első edzésére. Nem történt ez másképp idén sem, azonban az edzés most nem a csapatról, hanem annak egyik haldokló szurkolójáról szólt.

2013.07.25 06:58ma.hu

Az 54 éves Rooie Marck súlyos beteg volt, orvosai mindössze néhány napot jósoltak neki. Utolsó kívánságainak egyike az volt, hogy még egyszer láthassa kedvenceit a pályán. A klub megszervezte, hogy a hordágyon fekvő Marck barátaival a pálya széléről követhesse figyelemmel a tréninget.

12 perccel azután, hogy a labdarugók kivonultak a pályára, a lelátón egy hatalmas zászló bomlott ki, rajta Rooie rajzolt másával és drukkerek énekelni kezdték a - Liverpool FC. himnuszaként elhíresült - "You Will Never Walk Alone" dalt.

A haldokló férfit mélyen meghatotta szurkolótársai szeretete, utolsó erejét összeszedve segítség nélkül felkelt, majd barátai támogatásával elindult a b-közép felé. A Feyenoord labdarugói egyenként odamentek hozzá, megölelték, és bíztatták. Rooie végül nagy nehezen odasétált az őt éltető szurkolókhoz és tőlük is elbúcsúzott. Örökre.

Három nappal az első edzés után Rooie örökre lehunyta szemét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.