Szabadlista

Nem hosszabbít szerződést Szécsivel az egri vízilabdacsapat

A kapus hidegzuhanynak nevezte a hírt, ugyanakkor elismerte, hogy nem érte teljesen váratlanul.

2013.05.24 10:12MTI

Szabadlistára teszi háromszoros olimpiai bajnok kapusát, Szécsi Zoltánt a magyar bajnok ZF-Eger vízilabdacsapata.

A hírt a 35 éves hálóőr jelentette be pénteken, az M1 Ma reggel című műsorában. Szécsi elmondta, a klubot irányító Bárány Attila csütörtökön közölte vele, hogy a továbbiakban nem számítanak rá.

A kapus hidegzuhanynak nevezte a hírt, ugyanakkor elismerte, hogy nem érte teljesen váratlanul. Hangsúlyozta, hat szép évet töltött Egerben, ahol két bajnoki címet szerzett és két Magyar Kupa-sikert aratott. Szécsi az interjúban megköszönte a szurkolóknak, a klub vezetőinek és a csapattársainak is az együtt töltött időszakot.

A válogatottban hosszú ideig első számú hálóőrnek számító játékos kijelentette, hogy mindenképpen szeretné folytatni a pályafutását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.