A kaposvári röplabdacsapat alapembere

Gyergye Roland Németországhoz igazolt

Ahogy megígérte, külföldre igazolt Gergye Roland: a FINO Kaposvár bajnok és kupagyőztes férfi röplabdacsapatának alapembere a német bajnok VfB Friedrichshafen együttesében folytatja.

2013.05.20 17:25MTI

"Úgy gondolom, jó helyre kerülök, a Friedrichshafen edzője, Stelian Moculescu személye garancia lehet arra, hogy folyamatosan fejlődök majd ezután is" - mondta a kétéves szerződést aláíró játékos. 

"A fő célom, hogy bekerüljek a kezdőcsapatba, és pályára léphessek majd a csapat bajnoki és kupamérkőzésein. Nagy álmom válna valóra, ha a Bajnokok Ligája-találkozókon is szerepet kapnék majd."
 
A 20 esztendős, 199 centi magas szélsőütő az utánpótlásban eltöltött évek után 2010 őszén került fel a kaposváriak első csapatához, és az elmúlt három évben összejött neki a duplázás: a bajnokságot és a magyar kupát is sikerült megnyernie. 

Korábban Koch Róbert, Geiger András és Grózer György révén több kaposvári játékos igazolt át a Friedrichshafen csapatához.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.