Szurkolóbarát döntés

Győrben lesz a Fradi-MTK és a Fradi-Kaposvár is

A helyszínmódosításra a jövő keddi Depeche Mode-koncert miatt kerül sor. Az örökrangadót szombaton 14 órától rendezik.

2013.05.13 21:01MTI
Fotó: eto.hu

A Ferencváros nem ideiglenes otthonában, a Puskás Ferenc Stadionban, hanem a győri ETO Parkban fogadja az MTK Budapest csapatát az OTP Bank Liga hétvégi, 28. fordulójában. Erről a kék-fehér klub honlapja számolt be hétfőn, hozzátéve, hogy a helyszínmódosításra a jövő keddi Depeche Mode-koncert miatt kerül sor. Az örökrangadót szombaton 14 órától rendezik.

A Ferencváros később közleményben jelezte, hogy a május 31-én esedékes, Kaposvár elleni utolsó fordulós összecsapásra is a bajnokcsapat otthonában kerül sor. "A Ferencvárosi Torna Club tisztában van vele, hogy a vidéki helyszín nagyobb nehézséget jelent a szurkolóink számára, de a klub mindent megtesz annak érdekében, hogy segítse a szurkolók eljutását Győrbe" - áll a közleményben.

Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója hozzátette: ez az eset is kellően rávilágít arra, miért is van szükség új stadionok építésére, amelyek sportszakmailag alkalmasak egy első osztályú mérkőzés megrendezésére és képesek befogadni például a Ferencváros szurkolótáborát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.