Labdarúgó NB I

Negyedszer lett bajnok a Győr

A Győri ETO FC története során negyedszer lett bajnok a labdarúgó NB I-ben, mivel az OTP Bank Liga 27. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén 1-0-ra legyőzte a vendég Ferencváros együttesét, így három találkozóval a vége előtt behozhatatlan, tízpontos előnyre tett szert.

2013.05.12 20:35MTI

A hatalmas iramú összecsapást Völgyi Dániel büntetőgólja döntötte el, a találkozót - amelyet több mint 13 ezren tekintettek meg a helyszínen - három piros lap is "színesítette", ugyanis a hazaiaktól Völgyit, valamint Marek Strestíket, a vendégektől pedig Alekszandar Alempijevicet egyaránt kiállította a játékvezető.
   
A Győr 30 év elteltével ünnepelhet újra bajnoki címet, korábban 1963-ban, 1982-ben és 1983-ban végzett az élen. A Győr bajnoki címével eldőlt, hogy kupadöntős riválisa, a Debrecen indulhat az Európa Ligában.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.