Labdarúgás

Bundesliga - a Bayern győzelemmel ünnepelt a

A Bayern München hazai pályán háromgólos győzelmet aratott a bennmaradásért küzdő Augsburg felett a német labdarúgó-bajnokság 33. fordulójának szombati játéknapján, így győztes találkozó után ünnepelhette a klub 23. bajnoki címét a bajorok szurkolótábora.

2013.05.11 20:22MTI
Fotó: MTI


A Bajnokok Ligája-döntős gárda már április 6-án bebiztosította aranyérmét, de az ezzel járó "salátástálat" csak most vette át a találkozó után.
   
A másik BL-finalista, egyúttal biztos bajnoki második Borussia Dortmund korán vezetést szerzett ugyan, ám a szünetben már 3-1-re vesztésre állt, végül azonban nagyszerű hajrával sikerült 3-3-ra mentenie a meccset a VfL Wolfsburg vendégeként.
   
A Schalke 04-nek viszont még nem sikerült bebiztosítania a még éppen BL-indulást érő negyedik helyet, miután odahaza kikapott 2-1-re a sérült Hajnal Tamás nélkül felálló VfB Stuttgarttól.

 Bundesliga, 33. forduló:

Bayern München-Augsburg 3-0 (0-0)
Foruna Düsseldorf-Nürnberg 1-2 (1-0)
Fürth-Freiburg 1-2 (1-0)
Hoffenheim-Hamburger SV 1-4 (0-2)
Bayer Leverkusen-HSV Hannover 3-1 (2-0)
FSV Mainz-Borussia Mönchengladbach 2-4 (1-1)
Schalke 04-VfB Stuttgart 1-2 (0-1)
Werder Bremen-Eintracht Frankfurt 1-1 (1-0)
VfL Wolfsburg-Borussia Dortmund 3-3 (3-1)

  


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.