Paksi atom

Dráma Győrben - kis magyar focithriller

Az első félidőben kiharcolt háromgólos vezetése ellenére 4-3-ra kikapott otthon a Pakstól az éllovas Győr a labdarúgó OTP Bank Liga 25. fordulójának péntek esti mérkőzésén.

2013.04.26 21:18MTI

A vesztes hazai együttes - amely kedden, pótolt mérkőzésen 5-2-es vereséget szenvedett Kecskeméten - sorozatban a negyedik bajnoki mérkőzésén maradt nyeretlen.

OTP Bank Liga, 25. forduló: Győri ETO FC-MVM Paks 3-4 (3-0)
Győr, 3500 néző, v.: Iványi

gólszerző: Völgyi (9.), Strestrik (30.), Kamber (39.), illetve Bartha (55.), Lázok (57.), Eppel (78.), Könyves (90.)

Gyorsan vezetést szerzett a bajnokságot nagy fölénnyel vezető Győr, ám ezután a paksiak kezdeményeztek többet. Akadtak is lehetőségeik az egyenlítésre, de ezekkel nem tudtak élni. A hazai csapat aztán az első játékrész utolsó negyedórájában kétszer is pontosan fejezte be a támadását, így számára megnyugtató előnnyel vonulhatott az öltözőbe. A háromgólos hátrány birtokában sem adta azonban fel a mérkőzést a Paks, a második játékrész elején két perc alatt egygólnyira zárkózott fel, majd továbbra is nagy lendülettel vetette magát a küzdelembe.

Sok volt a szabálytalanság, a vendégek keményen és határozottan játszottak, ennek eredményeként bő tíz perccel a vége előtt egyenlítettek, kevéssel a lefújás előtt pedig a győzelmet jelentő gólt is megszerezték, s nagy meglepetésre elvitték a három pontot Győrből.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.