Zöld mámor

Képekben: Fradi kiütés, Ligakupa-győzelem és örömmámor, padlón a Vidi

A Ferencváros labdarúgócsapata története során először hódította el a Ligakupát, miután adöntőben 5-1-re legyőzte a Videotont.

Képekben: Fradi kiütés, Ligakupa-győzelem és örömmámor, padlón a Vidi képgaléria

2013.04.24 21:26MTI
További fotók a képre kattintva, fotók: MTI

A fővárosiak sikerükkel tízmillió forintos pénzjutalomban részesültek, míg a vesztes székesfehérváriak hatmillióval gazdagodtak a minden résztvevőnek járó kétmillión felül. A zöld-fehérek 2004 óta első trófeájukat nyerték.

Ligakupa, döntő: Ferencváros-Videoton FC 5-1 (3-1)

Székesfehérvár, 6000 néző,
v.: Farkas Á.
gólszerzők: Cukic (21.), Jenner (27.), Aborah (39., 71.), Somalia (75.), illetve Mitrovic (23.)

A két támadó szellemű csapat a várakozásoknak megfelelő felfogásban kezdte a mérkőzést. A játékrész derekán történt gyors gólváltást követően egyre nagyobb fölénybe került a Ferencváros, amely a szünetig kétgólos előnyre tett szert. A hazai közönség előtt szereplő székesfehérváriak becsülettel próbálkoztak a folytatásban, de a fővárosiak újabb két góllal megérdemelten nyerték meg a Ligakupát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.