Triatlon

Magyar triatlonos siker Arizonában

Major József nyerte a US Leadman 125 elnevezésű hosszú távú triatlonversenyt Arizonában.

2013.04.16 10:10MTI

A 2,5 km úszásból, 109,5 km kerékpározásból és 13 km futásból álló viadal 500 indulója között több profi versenyző is rajthoz állt, de Major az idei eredményei alapján a kiemeltek között kapott helyett.
   
A terepsport.hu keddi beszámolója szerint az első szám meglepően jól sikerült számára, de így is csaknem hatperces hátránnyal szállt nyeregbe, ám az arizonai sziklás kősivatagban felzárkózott az élcsoportra. Majornak a zárószám az erőssége, így a harmadik legjobb futóidővel, 4:18:58 órás összteljesítménnyel biztosan szerezte meg a győzelmet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.