Akár már a visszavágón játszhat

Mégsem olyan súlyos Messi sérülése!

Kiderült, hogy nem olyan súlyos Lionel Messi sérülése, ahogy azt az első vizsgálatok után gondolták.

2013.04.03 15:05MTI

Így az FC Barcelona világklasszis labdarúgója szerencsés esetben akár már a Paris Saint-Germain elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntő jövő szerdai, hazai visszavágóján játszhat.

Az argentin csatárról először azt közölte a spanyol média, hogy combsérülése miatt akár három hetet is kénytelen lesz kihagyni. A legfrissebb diagnózis alapján azonban elképzelhető, hogy csak a hétvégi, Real Mallorca elleni bajnokin nem lesz ott a pályán.

Messi a keddi, párizsi összecsapás 38. percben vezetést szerzett együttesének, a második félidőre azonban már nem futott ki a pályára, miután combizomsérülést szenvedett.

A meccs 2-2-es döntetlennel zárult.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.