Nem játszhat a PSG ellen

Messi lesérült, három hétre kidőlt

Lionel Messi, az FC Barcelona labdarúgócsapatának sztárcsatára biztosan nem játszhat a Paris Saint-Germain elleni visszavágón a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében, miután a keddi, első mérkőzésén megsérült.

2013.04.03 11:02MTI

Az argentin futballista a 38. percben vezetést szerzett együttesének, a második félidőre azonban már nem futott ki a pályára, miután combizomsérülést szenvedett. Az előzetes vizsgálatok szerint Messi két-három hétig nem játszhat, ugyanakkor szerdán Barcelonában további vizsgálatok várnak még rá, melyek pontosabb képet adhatnak majd állapotáról. 

A Barcelona ugyan a 2-2-es eredményt tekintve előnyös helyzetből várhatja a jövő szerdai hazai visszavágót, azonban nagy kérdés, hogy miként tudja majd pótolni hiányzóit. Elöl Messi helyettesét kell megtalálni, hátul pedig Javier Mascheranóét úgy, hogy Carles Puyol és Adriano még mindig nem teljesen egészséges.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.