Zuglói önkormányzat

Nem lesz szálloda a BVSC területén?

Nincs semmiféle építési terv a BVSC-Zugló egyesület átvett területére vonatkozóan, Papcsák Ferenc (Fidesz-KDNP) polgármester továbbra sem szándékozik szállodát építtetni - közölte a zuglói önkormányzat csütörtökön.

2013.03.28 17:56MTI

A XIV. kerületi képviselő-testület március 14-én többséggel döntött arról, hogy a jövőre nézve is sportlétesítmény céljára veszi át a hatmilliárd forint értékű ingatlant - áll a közleményben.

Az önkormányzat az Index azon szerdai cikkére reagált, amelyben arról írtak, hogy a beépítési terv szerint az önkormányzat szándékai szerint hotel épülne a BVSC területére.

Az önkormányzat csütörtökön azt közölte: "a hírportál ismét tévesen informálta olvasóit, ugyanis a Zuglói Városfejlesztési Osztály által, a zuglói képviselő-testület sportbizottságának tagjai részére tájékoztatásul kiküldött nyilvános anyag egy egyszerű munkaközi vázlat, amely nem építési terv".

A közleményben azt írták, minden építési osztály, ha egy ingatlan önkormányzati tulajdonba kerül, több koncepciót dolgoz ki az esetleges hasznosításra. Ugyanakkor egy ilyen építési terv engedélyezéséhez képviselő-testületi döntés kell.

"Az ellenzék és az ellenzéki sajtó számára nehéz lehet tudomásul venni, hogy Zugló 2010 óta gyarapodik és ezzel az ingatlanátvétellel is óriási mértékben gazdagodott" - közölték, majd hozzátették: "Zuglónak és minden zuglói lakosnak érdeke, hogy az ingatlanon hosszútávon megtérülő, bevételt eredményező fejlesztés történjen".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.