London 2012

Késésektől és káosztól tartanak a brit légitársaságok

A brit légitársaságok úgy vélik, a kormánynak többet kellene tennie azért, hogy az olimpia ideje alatt elkerülhetőek legyenek a késések és ne alakuljon ki káosz a londoni repülőtereken.

2012.03.18 10:31MTI

A British Airlines, a British Midland, az easyJet és a Virgin Atlantic közös levélben fordult a kormányhoz, amelyben azt kérték, hogy lépjen az ügyben. Szerintük a megnövekvő forgalom és a szigorú ellenőrzések miatt már egy biztonsági riasztás vagy a rossz idő is fejetlenséget idézhet elő a légikikötőkben.

A légitársaságok vezetői, a kormány és a légiközlekedési szakértők a tervek szerint jövő csütörtökön tárgyalnak egymással a teendőkről.

Az olimpiát július 27. és augusztus 12. között rendezik Londonban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.