Elkeseredett a fiatal birkózó

Birkózó Eb - Dénes Mercédesz ötödik lett

A 48 kg-ban szereplő Dénes Mercédesz az ötödik helyen végzett kedden, a belgrádi birkózó Európa-bajnokság nyitónapján.

2012.03.06 19:45MTI

A 18. születésnapját a jövő héten ünneplő Dénes élete első felnőtt világversenyén a nyolcaddöntőben, majd a vigaszág első körében aratott győzelme után mérkőzhetett éremért. A bronzmeccsen a fiatal magyar versenyző szoros csatát vívott a német Jaqueline Saskia Schellinnel, de az első és a második menetet is elbukta 1-0-ra, így az ötödik helyen zárt.
   
"Két 0-0-ás menet után két lábfogás döntött, az övét elrontotta, a német meg a sajátját megcsinálta" - nyilatkozta Wöller Ákos, a női csapat edzője. "Mercédesz természetesen el van keseredve, de én úgy gondolom, nincs miért, hisz még 18 éves sincs."
   
A folytatásban Wöller Gergő is bronzéremért küzd a szabadfogásúak 66 kg-os kategóriájában. A tavaly ötödik sportoló térde a vigaszági mérkőzésén megsérült, de testvére, Ákos tájékoztatása szerint szőnyegre lép a harmadik helyért.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.