Május 25-én rendezik a döntőt

Spanyol Király Kupa - Madridban csap össze a Barcelona és a Bilbao

A madridi Vicente Calderon Stadionban rendezik május 25-én a labdarúgó Spanyol Király Kupa döntőjét, amelyben az FC Barcelona és az Athletic Bilbao találkozik.

2012.03.06 16:15MTI

A spanyol szövetség azt követően döntött kedden a kérdésben, hogy a résztvevő felek nem tudtak megállapodni a helyszínben, mivel a mindkét együttes által támogatott Real Madrid stadionja nem állt rendelkezésre a kitűzött időpontban. A királyi gárda belső munkálatokra hivatkozva tért ki a rendezői szerep elől.
   
Ezek után a Barca egy másik madridi élvonalbeli gárda, az Atlético otthonát, a Vicente Calderónt javasolta, az Athletic ugyanakkor a sevillai La Cartuja stadiont kezdte favorizálni, így a szövetségre maradt a döntés.
   
Az Atlético Madrid arénájában közel 55 ezer szurkoló tekintheti majd meg élőben a finálét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.