A portugálnak mennie kellett

Kiebrudalták a Chelsea vezetőedzőjét

A Chelsea labdarúgócsapata vasárnap menesztette portugál vezetőedzőjét, Andre Villas-Boast.

2012.03.04 18:16MTI

"Az együttes teljesítménye és eredménye nem elég jó, továbbá jele sincs a fejlődésnek a szezon jelenlegi, kulcsfontosságú időszakában" - olvasható a klub hivatalos honlapján a menesztés indoklása.

Szombaton a londoni gárda egygólos vereséget szenvedett a West Bromwich Albion vendégeként, ezzel legutóbbi 12 bajnoki mérkőzéséből mindössze hármat nyert meg, s így ötödik helyen áll a Premier League-ben.

A Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének hazai visszavágóját pedig 3-1-es hátrányról várják a Kékek az olasz Napoli ellen. A tavaly nyáron kinevezett Villas-Boast a szezon végéig ideiglenesen Roberto Di Matteo váltja a kispadon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.