Nagyon megsértődtek

VB-balhé: farba rúgná a brazilokat a francia

A 2014-es brazíliai világbajnokság szervezői megtagadták a további együttműködést Jerome Valckéval, miután a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) főtitkára élesen bírálta az előkészületeket.

2012.03.04 09:40MTI

A francia sportdiplomata pénteken közölte: a lassú előkészületek miatt a házigazdáknak szükségük lenne egy "farba rúgásra".

Aldo Rebelo sportminiszter szombaton elfogadhatatlannak és sértőnek nevezte a főtitkár szavait: "A továbbiakban nem tekintjük őt tárgyalópartnernek, mert ilyen légkörben nem lehet együttműködni."

Valcke azonban kitart álláspontja mellett: "Március 12-én ismét ellátogatok Brazíliába, és felettébb gyerekesnek tartom a reakciót, miután egyvalaki kimondta, hogy öt éve gyakorlatilag nem történik semmi, és hogy nem jól mennek a dolgok."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.