Hány centis a hideg?

Képek! Bírja még Schirilla, megmártózott a jéghideg tóban

Csak ámultak és bámultak az Orczy-parkban sétálók: Schirilla György egy szál fürdőnadrágban vettette magát a jéghideg vízbe.

Nézze meg a képeket! >>> képgaléria

2012.01.14 18:06ma.hu/ fotó:MTI

Meglepődtek azok a gyanútlan sétálgatók, akik egyszer csak Schirilla Györggyel találkoztak az Orczy-parkban található tónál. A néhai édesapja hagyományát folytató ifjabb Schirilla György ugyanis úszáshoz készülődött annál a tónál, amely a főváros legtisztább és legjobb vízminőségű tavaként is ismert.

Kattintson a képre! >>> Fotó: MTI

Miután alaposan felkészítette testét a jéghideg sokkra, hamar bele is vetette magát a fagyos vízbe, sőt, úszás közben még a parton is megpihent a dermesztő hidegben.

Miután végzett a szokatlan téli edzéssel, kikászálódott a vízből, és jó kedélyűen integetett a járókelőknek. Úgy tűnik, hogy nem vall szégyent édesapja emléke előtt: minden évben bebizonyítja, hogy nem tud olyan hideg lenni a víz, amely elriasztaná.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.