Mind az öt férfi versenyzőnk diadalmaskodott

Kickbox-vb - Hat arannyal zártak a magyarok

Hat aranyéremmel zárta a Dublinban rendezett kickbox-világbajnokságot a magyar küldöttség.

2011.11.28 17:52MTI

A hazai szövetség hétfői beszámolója szerint a férfiak semi-contactos mezőnyében mind az öt finalista magyar diadalmaskodott szombaton.
   
A 69 kg-osok között szereplő Veres Alex hosszabbítás után győzte le az olaszok korábbi világbajnokát, Dominiko De Marcót, míg a 74 kg-osok mezőnyében az abszolút esélyesként indult Gömbös László az orosz Jegor Ribacsikov ellen nyert. A 94 kilósok között Jároszkievicz Krisztián az olasz Paolo Niceforót győzte le.
   
Az 57 kg-osoknál a mindössze 17 éves Varga László - aki tavaly az Európa-bajnokságon is diadalmaskodott - az ír Ashley St. Mart elleni  küzdelemben szerezte meg az aranyérmet, a 79 kg-os kategóriában indult Mórádi Zsolt pedig szintén egy hazai versenyzőt, Robbie McMenamyt győzött le, és lett negyedszer is világbajnok.
   
A magyar együttes így hat aranyéremmel nyerte a semi-contact éremtáblázatot, ugyanis pénteken a nők 65 kg-os versenyében Kádas Adrienn is győzött.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.