Lengyelország ellen lép pályára a csapat

Változások a magyar válogatottban - Tőzsér ismét kezdő

A múlt pénteki barátságos mérkőzéshez hasonlóan Tőzsér Dániel ismét helyet kapott a kedd (ma) este Lengyelország ellen pályára lépő magyar válogatott kezdőcsapatában, amelyben öt változás történt.

2011.11.15 11:38MTI

Egervári Sándor szövetségi kapitány a délelőtti taktikai megbeszélés után hirdette ki a kezdő tizenegyet, amelybe bekerült Varga József, Lipták Zoltán, Laczkó Zsolt, Koman Vladimir és Sándor György is.
   
Az mlsz.hu beszámolója alapján Gera Zoltán és Priskin Tamás lesz a két csatár, a kaput a múlt pénteken Liechtenstein ellen 5-0-ra megnyert találkozóhoz hasonlóan ismét Bogdán Ádám őrzi majd.
   
A jövő évi Európa-bajnokságnak az ukránokkal közösen otthont adó lengyelek elleni barátságos mérkőzés 20:30 órakor kezdődik Poznanban, a találkozót az m2 élőben közvetíti.
   
A magyar válogatott kezdőcsapata:
Bogdán Ádám - Varga József, Vanczák Vilmos, Juhász Roland, Laczkó Zsolt - Koman Vladimir, Sándor György, Tőzsér Dániel, Dzsudzsák Balázs - Gera Zoltán, Priskin Tamás.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.