Pirosat kaptak

Lassan alig marad focista - újabb két előállított a bundabotrányban

A Központi Nyomozó Főügyészség és a Nemzeti Nyomozó Iroda a nemzetközi fogadási csalásokkal kapcsolatos ügyben hétfő délelőtt előállította S. Lászlót, az NB I-es Vasas-Híd futballistáját, valamint H. Gábor volt labdarúgót.

2011.11.14 13:04MTI

Fazekas Géza, a főügyészség szóvivője arról tájékoztatott, hogy H. Gábort - aki már eddig is gyanúsítottja volt az ügynek - júniusban egyszer már előzetes letartóztatásba helyezték, de akkor a Fővárosi Bíróság úgy ítélte meg, hogy elegendő vele szemben a lakhelyelhagyási tilalom. A korábbi futballista mostani őrizetbe vételére azért volt szükség, mert újabb bűncselekmények megalapozott gyanúja merült fel vele szemben.

Fazekas hozzátette, S. Lászlót ugyancsak azért állították elő, mert bűncselekmény gyanúja merült fel vele szemben. A szóvivő azt mondta, további információkkal később tud szolgálni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.