Piros lap

Bundaügyi referens - már az MLSZ-ben is

Külön szakember feladata a Magyar Labdarúgó Szövetségben (MLSZ) a fogadási csalásokkal összefüggő ügyekben tartani a kapcsolatot az európai futballszervezettel (UEFA) és a nemzeti nyomozó hatóságokkal.

2011.09.21 08:23MTI

Az UEFA anyagi támogatást is nyújt a speciális feladattal megbízott munkatárs alkalmazásához, cserébe minden tagországától elvárja egy-egy ilyen szakértő foglalkoztatását - írta szerdai számában a Népszava.

A lap érdeklődésére az MLSZ megerősítette ezt az információt. A szakember nevét – az ő kérésére – biztonsági okokból nem árulták el, mint a lap írta: annyi tartozik vele kapcsolatban a nyilvánosságra, hogy korábban rendőrként foglalkozott a fogadási csalások felderítésével, jól ismeri a honi futballviszonyokat és tagja az MLSZ biztonsági bizottságának is.

A magyar szövetség szerint a titkolózásnak az az oka, hogy ez új feladatkör, és egyelőre még nem tisztázott, hogyan működik majd mindez a gyakorlatban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.